Indicatorul 467. Semnul rutier care bulversează orice şofer

Semnul rutier care bulversează orice şofer. Este amplasat pe autostrăzi, dar puţini ştiu ce înseamnăChiar şi cei mai buni şoferi au probleme cu recunoaşterea semnelor de circulaţie, mai ales daca este vorba de ubnele folosite extrem de rar şi care au însemnătate regională. Unul dintre ele este amplasate pe autostrăzi şi ajută la economisirea timpului.

Indicatorul 467 care este amplasat exclusiv pe autostrăzi și indică șoferilor o rută alternativă / ocolitoare care are de obicei mai puțin trafic decât drumul pe care circulă. De obicei, acest indicator este combinat cu un altul, 467.2, care este amplasat în punctul în care se termină drumul ocolitor / alternativ și îl anunță pe șofer că se poate întoarce pe autostrada pe care se deplasa.

Plăcuța informativă 467 este folosită mai ales în zonele cu o rețea densă de autostrăzi, de exemplu în regiunea Ruhr din statul federal Renania de Nord-Westfalia. Amplasarea ei a început în 2013 și are rolul de a-i ajuta pe şoferi să evite traficul și să ajungă mai repede la destinație, chiar dacă aceştia nu sunt obligaţi să o respecte!sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.