INEDIT! Focuri de artificii în patru puncte strategice din Borșa, în noaptea dintre ani

FB_IMG_1452063661296”Cântec, joc și voie bună în ajun de Anu Nou”, așa s-a numit spectacolul în aer liber organizat de Primăria orașului Borșa, prin Serviciul Cultură, în seara, respectiv noaptea dintre anii 2015 și 2016. Tot Borșa este orașul unde Revelionul s-a întins pe parcursul a 48 de ore, petrecerile și chefurile în comunitate având startul încă din după-amiaza zilei de 30 decembrie, potrivit informațiilor oferite de primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș. Și nu oricum, ci în mijlocul orașului, pentru ca atât locuitorii Borșei, cât și invitații sau turiștii care au ales această stațiune turistică pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă să poată fi, cu toții, împreună. Evenimentul a fost marcat cu muzică, mâncare tradițională, pălincă și foc de tabără, așa cum ”șade bine” unor oameni gospodari.

În ceea ce privește focurile de artificii, acesta a fost un alt capitol la care Primăria Borșa a surprins în mod plăcut atât localnicii, cât și turiștii. Astfel, în seara zilei de 31 decembrie 2015, la ora 23.45, focurile de artificii au făcut spectacol în patru zone ale orașului Borșa, pentru ca trecerea în noul an să fie marcată așa cum se cuvine. Astfel, ”jocurile de lumini pe cer” au putut fi admirate în centrul orașului – în fața Primăriei Borșa, în Baia Borșa – în curtea Bisericii Ortodoxe de pe strada Independenței, în curtea bisericii din Repedea, dar și în Complexul Turistic Borșa, lângă Hotel ”Cerbul”.

Edilul de Borșa, Sorin Ion Timiș a mai arătat că cel mai vizitat obiectiv turistic în această perioadă a rămas Cascada Cailor, numărul turiștilor depășind câteva mii.

 

Sorin Ion Timiș: ”Alături de borșeni vom transforma orașul într-o comunitate prosperă, curată și plină de viață!

Primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș a arătat că spectacolul de colinde și dansuri autentice a fost prezentat de Ansamblul Folcloric ”Cercănelul” al Casei de Cultură Borșa. ”Mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care au participat alături de noi la aceste sărbători frumoase și reîntăresc urarea pe care am făcut-o încă din ultima zi a anului 2015. Doresc tuturor borșenilor din țară și de peste hotare, dar și maramureșenilor precum și turiștilor români și străini care aleg și vor alege Borșa și pe viitor, un călduros La Mulți Ani!, sănătate maximă și fericire alături de cei dragi, precum și împlinirea tuturor dorințelor. Mulțumesc pentru susținerea și aprecierea care mi-au fost arătate pe parcursul anului 2015, iar în 2016 îmi doresc să fiu în continuare alături de borșeni, pentru că doar împreună putem face din Borșa un oraș prosper, curat și plin de viață”, a subliniat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.