Respect pentru salvatorii noștri montani! Primăria Borșa a încheiat asigurări individuale pentru salvamontiștii montani!

salavmontInedit! Primăria Borșa a încheiat asigurări individuale pentru salvamontiștii montani!

Respect pentru salvatorii noștri montani! Respect pentru cei care pun mai presus decât propria siguranță, viața turiștilor rătăciți sau accidentați pe munte! Respect pentru cei care, indiferent de ora din zi sau din noapte, dar mai ales indiferent de gradele Celsius de afară, pornesc pe cele mai înalte culmi ale munților sau spre cele mai abrupte văi, pentru a-i salva pe turiștii aflați la anaghie.

salavmont1Salvamont Borșa se mândrește cu 20 de salvatori montani, din care 12 fac permanență. Și începând cu anul 2016, toți cei 20 de angajați ai Salvamont Borșa au asigurări individuale în caz de accident. Ne rugăm în permanență ca salvatorii noștri să revină cu bine din fiecare misiune și ne dorim ca fiecare intervenție să fie una încununată de succes. Din nefericire, sunt și momente când planurile nu ies așa cum își doresc, însă continuă să-și facă treaba cu aceeași dăruire și devotament.

Salvamont Borșa mulțumește, pe această cale, Primăriei orașului Borșa și în special primarului Sorin Ion Timiș pentru faptul că au arătat că le pasă de oamenii care își riscă viața în fiecare zi…. pentru a salva alte vieți. Un gest frumos, un gest de omenie, un gest de apreciere pe care Primăria orașului Borșa, prin primarul Sorin Ion Timiș l-a făcut pentru salvatorii montani.

La început de an, redacția ”Maramureș Jurnal” dorește tuturor salvamontiștilor montani să înregistreze numai succese în misiunile pe care le vor desfășura și să aibă parte de reușite la fiecare intervenție.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.