INEDIT! Revelion de 48 de ore în Borșa!

Rev in BorsaBorșa este pregătită de sărbătoare. Turiștii care ajung aici se pot delecta ascultând colindătorii și gustând din bucatele tradiționale, pregătite de cei mai iscusiți bucătari. Turiștii care vor poposi în Borșa de sărbători sunt invitați să facă o plimbare cu sania trasă de cai și însoțiți de clinchetul zurgălăilor.

”Pentru că, întotdeauna, de Revelion se petrece toată noaptea, Borșa va asigura turiștilor un Revelion de 48 de ore. Sărbătoarea de Revelion va începe încă din seara zilei de 30 Decembrie 2015, când vom organiza o seară cu muzică tradițională, dansuri, mâncare specifică sărbătorilor de iarnă, țuică și discotecă în aer liber. Acest eveniment se va desfășura în Coplexul Turistic Borșa, la baza pârtiei, lângă telescaun. Așteptăm turiștii de la toate unitățile de cazare să participe la acest eveniment”, a declarat primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș.

Edilul a mai arătat că, dacă ajungi la Borșa, este obligatoriu să schiezi pe cele două pârtii de schi, Știol și Runcul Știol. Telescaunul și teleschiul de pe aceste două pârtii vor urca iubitorii sporturilor de zăpadă la altitudinea de 900 de metri, respectiv 1.400 de metri, de unde se pot coborî pe schiuri cei 2,5 k cei de pârtie roșie sau cei 3,1 km de pârtie albastră.

De precizat că, noua atracție a Borșei în sezonul rece este schiul extrem. Acesta se poate practica pe versanții abrupți ai Vârfului Gârgălău, sub supravegherea și îndrumarea echipelor Salvamont Borșa. Altfel spus, Borșa oferă de toate… pentru toți, deci este destinația ideală pentru vacanță!

 

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.