Infracţiune sesizată în timpul liber de un jandarm

jandarmi_20_0În data de 16.04.2016, în jurul orei 19:00, echipa de intervenţie a Jandarmeriei Maramureş din cadrul Detaşamentului Mobil, a fost sesizată de către Plt. maj. B. C. din cadrul Detaşamentului Mobil, acesta aflându-se în timpul liber, cu privire la faptul că a prins o persoană masculină, care a sustras un telefon mobil, pe mijloacele de transport în comun – autobuzul nr. 4. În staţia de autobuz situată pe str. Vasile Alecsandri autobuzul a oprit, iar făptuitorul a fost identificat în persoana numitului Sava Alexandru. Asupra acestuia a fost găsit telefonul mobil sustras de la partea vătămată, marca Samsung în valoare de 400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Făptuitorul este în persoana numitului, S.A., cu domiciliul în localitatea Baia Mare, str. Păltinişului, jud. Maramureş. Patrula de jandarmi, ajunsă la faţa locului a întocmit un proces verbal de sesizare cu privire la furt calificat, fapta prevăzută şi pedepsită în Codul Penal la art. 229 alin. 1 lit. a.

 

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.