Infractor reţinut de poliţişti cu sprijinul unui cetăţean curajos

Un tânăr de 29 de ani din municipiul Baia Mare a dat dovadă de curaj şi spirit civic, când, fiind martor al unei tâlhării, a alergat după bărbatul necunoscut care a comis fapta, a reuşit să-l imobilizeze şi să-l predea poliţiei.

Aseară, la ora 18.40, în timp ce se deplasa pe strada Oltului, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost agresată de un bărbat care, folosind violenţa, i-a smuls poşeta din mână şi apoi a fugit. Nu a reuşit să-şi asigure scăparea, întrucât un tânăr care a văzut ce s-a întâmplat, a alergat după el şi l-a prins.

La faţa locului a ajuns în scurt timp poliţia, care a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de un alt martor al incidentului. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 33 de ani din Baia Mare. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii îl felicită pe tânăr pentru că a avut curajul de a lua atitudine într-o situaţie periculoasă şi îi mulţumesc că a contribuit la rezolvarea unei infracţiuni grave.

Foto: Arhiva

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.