Infuzie de miniștri în Maramureș!

Gabriel ZeteaGabriel Zetea:Centrul de greutate al PSD se mută, pentru două zile, în Maramureș. Minitrii Guvernului Ponta participă la întâlniri pe domenii de activitate”

Pentru două zile, greii PSD vin în Maramureș. Conducerea centrală a Partidului Social Democrat se va afla vineri și sâmbătă, în județul nostru, iar programul va cuprinde întâlniri ale miniștrilor pe domenii de activitate, participări la inaugurarea unor obiective în cadrul unităților administrative locale (UAT) și întâlniri politice.

Gabriel Zetea, liderul județean al organizației social-democrate a declarat că președintele PSD, Liviu Dragnea va ajunge în Maramureș, vineri, iar prima oprire va fi în orașul Seini, acolo unde va fi inaugurat blocul ANL, finanțat prin Compania Națională de Investiții. Liviu Dragnea va fi însoțit de ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh. Tot în Seini vor fi inaugurate și trei străzi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțat de MDRAP, precum și Centrul de Orientare Turistică. Urmează, apoi, o întâlnire de lucru a conducerii centrale a PSD cu primarii și viceprimarii PSD din Maramureș.

Conform informațiilor oferite de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean, tot vineri, în Baia Mare, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu va participa la o masă rotundă care va avea loc la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare. La întâlnire, alături de managerul unității spitalicești din municipiu, Sorina Pintea, sunt așteptați toți managerii spitalelor din Maramureș, precum și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) și ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Maramureș.

Și ministrul Economiei, Mihai Tudose se va afla în Maramureș, vineri, unde va avea o întâlnire la Prefectura județului cu reprezentanții Remin și Romplumb. Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a arătat că ministrul Economiei va purta discuții vizavi de situația actuală a celor două instituții aflate în subordinea Ministerului, după care va urma o vizită la alți doi agenți importanți din județ, respectiv Ramira SA și UAC Dumbrăvița.

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica și ministrul Transporturilor, Iulian Matache vor avea, în cursul zilei de vineri, o întâlnire de lucru cu conducerea Aeroportului Internațional Baia Mare, cu membrii Consiliului de Administrație și reprezentanții Consiliului Județean Maramureș. Va fi o discuție tehnică despre finanțarea din fonduri europene a proiectului de reabilitare și extindere a pistei Aeroportului Internațional Baia Mare. Va urma, apoi, o întâlnire de lucru la Prefectura Maramureș, unde se va vorbi despre situația DN 18, finanțarea DN 18B, Baia Mare – Târgu Lăpuș și transferul DJ 109f către CNADR, a arătat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Gabriel Zetea: ”Ședința Biroului Permanent Național al PSD are loc sâmbătă, în Vișeu de Sus”

Președintele PSD Maramureș a declarat că, sâmbătă, social-democrații vor avea parte de o zi încărcată din punct de vedere al întâlnirilor politice. ”Sâmbătă, 31 octombrie, în Vișeu de Sus, de la ora 10.00, va avea loc ședința Biroului Permanent Național (BPN) al PSD, unde participă membrii Biroului și cinci miniștri invitați. Astfel, alături de Liviu Dragnea, președintele PSD, se vor afla vicepreședinții naționali ai formațiunii, Andrei Dolineaschi, Victor Negrescu, Ionuț Vulpescu, Nicolae Bănicioiu, Mihai Tudose, Viorel Ștefan, Gheorghe Șimon, Gabriel Vlase, Mihai Chirica, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Doina Pană. Va fi prezent și secretarul general al Biroului Permanent Național al PSD și liderul de grup al Camerei Deputaților, Marian Neacșu, președintele Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, președintele OFSD și liderul de grup în Parlamentul European, Viorica Dăncilă, președintele OPSD, Ion Popa, președintele TSD, Mihai Sturzu, secretarul general adjunct, Codrin Ștefănescu, trezorierul Mircea Drăghici și Marian Oprișan. Din calitatea de invitați vor participa și Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica și ministrul Sportului, Gabriela Szabo.

Întâlnirea va continua, apoi, cu discuțiile conducerii centrale a PSD cu Comitetul Județean al PSD Maramureș. Tot în Vișeu de Sus, cu începere de la ora 12.00, a fost stabilită Conferința Județeană de Alegeri a Femeilor Social Democrate din Maramureș, unde candidează pentru reconfirmarea în funcție, consilierul județean Ana Moldovan, inspector școlar general al ISJ Maramureș”, a declarat liderul județean al social-democraților, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.