„Îngrijitor bătrâni la domiciliu” – un nou curs în cadrul proiectului Phoenix

A inceput cursul de „Ingrijitor batrani la domiciliu”, care se deruleaza in localitatea Cehu Silvaniei. Acesta este unul din cele 18 cursuri din cadrul proiectului Phoenix.
Proiectul Phoenix este implementat de Asociatia Esperando, in parteneriat cu SC 3ART SRL si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.

Acesta se va desfăşura în perioada 7 iulie – 8 septembrie, în localitatea Cehu Silvaniei.

La curs s-au înscris 28 de persoane, care doresc să se specializeze în acest domeniu şi să primească o diplomă care să le ateste noile cunoştinţe dobândite.

Cele 18 cursuri organizate în cadrul proiectului Phoenix, oferă noi şanse la angajare persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

În funcţie de implicarea în derularea cursurilor, cursanţilor le vor fi acordate premii, constând în echipamente IT, iar celor care îndeplinesc anumite criterii le vor fi acordate subvenţii.

Proiectul Phoenix este implementat de Asociaţia Esperando, în parteneriat cu SC 3ART SRL şi este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5: ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1: “Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare în Regiunea Nord-Vest”.

Obiectivul general al proiectului este: creşterea capacităţii de integrare pe piaţa muncii a 470 de şomeri cu accent pe şomeri tineri, femei şi şomeri de lungă durată, din regiunea Nord-Vest, în următoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competenţe şi promovarea culturii antreprenoriale, în vederea asigurării de oportunităţi sporite pentru participarea viitoare pe o piaţă a muncii modernă, flexibilă şi inclusivă.

Pentru mai multe detalii:

  • Asociaţia Esperando, Baia Mare, str. G. Coşbuc, nr. 6/ 6, tel/ fax: 0262 220413; 0362 401363, 401364; mobil: 0728 318371; e-mail: social@esperando.ro
  • SC 3ART SRL, Baia Mare, str. Salcâmului, nr. 12, tel/ fax: 0362 800401, e-mail: office3art@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.