A îngropat-o cu telefonul mobil, iar aceasta le-a trimis un SMS. Fenomenul, telefonul de la morţi!

A îngropat-o cu telefonul mobil, iar aceasta le-a trimis un SMS. Fenomenul, telefonul de la morţi!


De când a fost inventat telefonul mobil, multe rude îşi îngroapă morţii împreună cu lucrurile dragi acestora. Aşa s-a întâmplat de curând, când o familie din Marea Britanie a dorit să-şi îngroape o rudă, o femeie în vârstă de 59 de ani, alături de telefonul mobil, pentru a-i putea trimite mesaje, relatează postul realitatea.net. Cu ajutorul telefonului mobil, membrii familiei îşi alinau durerea, iar când li se făcea dor de Lesley, îi trimiteau SMS-uri în care îşi exprimau sentimentele de recunoştinţă. Ineditul situaţiei a apărut într-o zi când nepoata femeii decedate, a primit un răspuns la mesajele expediate.

groapa
„Voi veghea asupra ta. Totul va fi bine, vei depăşi acest moment”, scria în răspunsul primit de Sheri, ruda defunctei, potrivit sursei mai sus menţionate. Momentul fost cu adevărat şocant, tânăra a primit un SMS de la decedată, apoi a mărturisit că i s-a făcut rău când a citit mesajul. „Gânduri nebuneşti mi-au trecut prin minte. Era oare în viaţă? Mă gândeam că cineva a săpat în mormânt şi i-a luat telefonul. M-am uitat la mesaj, era real ca şi când ea mi l-ar fi trimis”, a declarat Sheri.

De reţinut că familia decedatei a mers la operatorul de telefonie mobilă şi a anunţat că nu doreşte să fie transmis numărul altui abonat, numai că schimbarea a venit după aproximativ trei luni de zile. Aflate în stare de şoc, rudele decedatei au apelat numărul acesteia şi au constatat cu stupoare că, un alt abonat preluase numărul de telefon, de câteva săptămâni. Noul posesor era un bărbat, care a crezut că este victima unei farse, de aceea a hotărât să
răspundă SMS-urilor.

Compania de telefonie mobilă şi-a recunoscut vinovăţia pentru neplăcerile produse şi a prezentat scuze familiei îndurerate. Lesley Emerson a murit după ce medicii au diagnosticat-o cu cumplita boală, cancerul. Familia a îngropat-o împreună cu lucrurile ei preferate, inclusiv obiecte din mobilă. Acest fenomen este unul bizar şi este cunoscut sub numele de „telefonul de la morţi”, fiind unul dintre cele mai citite subiecte de paranormal.

Tot ceea ce s-a întâmplat pare ireal şi desprins din filmele de groază, dar se spune că, au existat persoane care sunt convinse că au primit apeluri de la cei decedaţi. Primul caz a fost raportat în anul 1964, de o tânără care susţinea că fusese sunată de prietenul ei, care şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier. Aceasta a declarat că a vorbit cu spiritul bărbatului foarte puţin, acesta luându-şi adio în câteva cuvinte rostite cu calmitate.

Sursă articol.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.