Îngrozitor! O beție între patru amici s-a încheiat cu un deces în Borșa! Unul dintre ei a căzut în cap, murind pe loc!

mortÎngrozitor! O beție între patru amici s-a încheiat cu un deces în Borșa! Unul dintre ei a căzut în cap, murind pe loc!

”Caz șocant azi noapte, la Borșa, acolo unde un bărbat pe nume Petre Roman a decedat după ce a căzut de la etajul al II-lea al imobilului în care locuia. Victima a căzut în jurul orei 00:57, și deși ambulanța a ajuns repede la fața locului, bărbatul a decedat în câteva minute. Locuitorii din zonă au povestit că în momentul incidentului bărbatul nu ar fi fost singur în garsonieră. Se pare că mai era un bărbat, care în acest moment este audiat de polițiștii din Borșa. Colegii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a decedat bărbatul”, a declarat un reprezentatnt al IPJ Maramureș.

Informațiile pe care le-am aflat din Borșa prezintă o versiune asemănătoare, dar diferită. Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit că într-un apartament aflat în blocul care aparține unității militare și în care locuiesc foste cadre militare în rezervă s-a încins un chef, între patru bărbați. Doi dintre ei au părăsit locuința spre miezul nopții, iar la băut a mai rămas doar proprietarul și bărbatul decedat, care au continuat să bea. Undeva după ora 0.00, amicii s-au pus la somn, iar Petre Roman, ( 46 de ani), s-a trezit la un moment dat și, neștiind unde se află, a ieșit pe balcon în încercarea de a găsi ieșirea din casă. Sursele noastre arată că bărbatul n-a avut nicio intenție de a se sinucide, însă a fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Altfel spus, acesta ar fi încercat doar să părăsească locuința și, cum necum, a căzut de la etajul doi exact în cap, impactul cu solul fiindu-i fatal. Imediat ce oamenii legii vor termina ancheta, vom reveni cu noi amănunte.

foto:arhivă

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.