Inspectoratul Școlar Maramureş în DOLIU. Juristul instituției a MURIT în urmă cu câteva minute, avea doar 31 de ani. VEZI de ce…

Tânărul leşinat în club, a decedat. Alin era jurist la ISJ şi avea doar 31 de ani

În dimineaţa zilei de 3 noiembrie, Alin, tânărul care a leşinat într-unul dintre cluburile din oraş la petrecerea de Halloween, a decedat. Avea 31 de ani şi lucra de aproximativ 5 ani la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş ca jurist.

Trăia singur de ani buni, fiind divorţat de soţie, dar avea o situaţie materială bună. Mergea zilnic la sală fiind obsedat de sport dar fuma destul de mult. Aceeaşi colegi mai spun că tânărul obişnuia să-şi administreze suplimente alimentare pentru a-şi creşte masa musculară.

La petrecerea la care a participat la finele săptămânii trecute, tânărul ar fi amestecat energizante, alcool şi probabil şi substanţe interzise care i-au fost fatale. Acesta a căzut secerat în club şi, în ciuda eforturilor depuse de medicii chemaţi să intervină, şansele lui de revenire au fost minime spre zero.

Bărbatul era internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare şi era ţinut în viaţă de aparate.  În toată această perioadă, medicii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui, dar colegii care îl apreciau s-au rugat în permanenţă pentru o minune dată fiind vârsta lui şi condiţia fizică de invidiat.

Din păcate nici eforturile medicilor şi nici rugăciunile  colegilor nu l-au mai putut ajuta pe Alin.

Odihneşte-te în pace!

foto:facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.