INSTRUIRE LA I.S.U.

P1510001La sediul I.S.U. Maramureş au avut loc în ultimele două zile activitățile de instruire semestrială desfășurate de către personalul Inspecției de prevenire cu șefii  Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și cu cei ai Serviciilor Private pentru Situații de Urgență din zona Baia Mare.

În cadrul acestor întruniri au fost abordate mai multe teme, printre care măsuri organizatorice necesare pentru buna desfășurare a activității S.V.S.U. și S.P.S.U., noutati legislative în domeniu,  procedurile privind analiza activității de pregătire în domeniul situațiilor de urgență a acestor servicii pe anul 2015, iar la final- discuții privind greutăţile întâmpinate în desfăşurarea activităţii specifice pe anul în curs.

Cu aceeași ocazie, cei prezenți la activități au primit pliante și afișe tematice privind campaniile naționale “R.IS.C. – Siguranța nu este un joc de noroc ”, “Nu tremur la cutremur”, respectiv  pe tema prevenirii incendiilor pe timpul sărbătorilor de iarnă, pentru a fi distribuite către populația din unitățile administrativ-teritoriale pe teritoriul cărora activează Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Instruirea șefilor S.V.S.U. și S.P.S.U. din județ continuă joi, 26 noiembrie, la sediul Primăriei municipiului Sighetu Marmației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.