Întâlnire de lucru în Maramureș pentru prevenirea muncii ilegale a cetățenilor străini

În conformitate cu planul de cooperare operativă pentru prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini pe teritoriul României, semnat între Inspecția Muncii și Inspectoratul General pentru Imigrări, și având în vedere noile modificări legislative privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor în România, instituțiile reprezentative la nivel județean organizează o întâlnire de lucru.

Evenimentul va avea loc în data de 2 aprilie 2024, începând cu ora 10:00, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș, situat în Baia Mare, pe strada George Coșbuc, nr. 50.

Scopul întâlnirii este de a aduce împreună toate părțile interesate de această temă, inclusiv reprezentanți ai autorităților locale, agenții economici și organizații non-guvernamentale, pentru a discuta și a identifica soluții eficiente în prevenirea și combaterea muncii ilegale a cetățenilor străini în România.

Această inițiativă vine în contextul preocupării constante pentru respectarea legislației în domeniul muncii și pentru protejarea drepturilor tuturor angajaților, indiferent de naționalitate.

Persoanele interesate sunt încurajate să participe la această întâlnire de lucru, contribuind astfel la eforturile comune pentru asigurarea unui mediu de muncă legal și corect în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.