Întâlnire importantă la baroul de avocați din Madrid: Discuții între Eugenio Ribon Seisedos, decanul avocaților din Madrid și Florin Andreicuț, decan al baroului Maramureș despre combaterea practicilor ilegale ale avocaților

Întâlnire importantă la baroul de avocați din Madrid: Discuții între Eugenio Ribon Seisedos, decanul avocaților din Madrid și Florin Andreicuț, decan al baroului Maramureș despre combaterea practicilor ilegale ale avocaților

În contextul preocupărilor tot mai mari privind practicile ilegale ale unor avocați proveniți din România și activi în Spania, s-a desfășurat o întâlnire importantă la baroul de avocați din Madrid. Discuția a fost focalizată pe problema avocaților care practică ilegal sub pretextul apartenenței la un barou fictiv din România, un fenomen care îi afectează negativ pe cei care angajează serviciile acestora, crezând că sunt reprezentați de profesioniști acreditați.

În cadrul întâlnirii, la care au participat Eugenio Ribon Seisedos, decanul avocaților din Madrid, Florin Andreicuț, decan al Baroului Maramureș, și avocata Alexandra Pop, s-au discutat măsurile ce ar putea fi luate pentru a combate această problemă. De asemenea, s-a stabilit organizarea unei vizite a unei delegații de avocați din Madrid în România. Această vizită, programată pentru luna august, este inițiată la invitația Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) și are scopul de a întări colaborarea și schimbul de informații între cele două entități juridice, pentru a preveni și sancționa activitățile ilegale ale avocaților falși.

Această cooperare internațională subliniază necesitatea unor eforturi concertate și a unei vigilente transfrontaliere pentru protejarea integrității profesiei de avocat și a drepturilor clienților acestora.

La 35 de ani de la Revoluția Română din 1989, comunitatea românească din Spania a fost onorată cu recunoaștere semnificativă. Într-un eveniment recent, Gicu Micu, un membru proeminent al acestei comunități, a primit prestigiosul titlu „2 mai”, un omagiu adus contribuțiilor și meritelor românilor pe teritoriul spaniol. Florin Andreicuț, decan al Baroului Maramureș, a exprimat mândria și aprecierea pentru această distincție, subliniind importanța și impactul pozitiv al românilor în Spania.

Această recunoaștere marchează o etapă importantă în integrarea și aprecierea diasporei românești în societatea spaniolă, recunoscând eforturile și contribuțiile semnificative ale acesteia la dezvoltarea comunităților locale și la îmbogățirea culturală a Spaniei. Distincția vine ca un semn de apreciere pentru decenii de muncă și dedicare, consolidând legăturile dintre cele două națiuni și celebrând contribuția continuă a românilor la diversitatea și prosperitatea Spaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.