INTERCEPTĂRI din dosarul lui Omar Hayssam arată cum era implicat numele lui Traian Băsescu

basescuRelaţia lui Mohamad Yassin cu Traian Băsescu s-a deteriorat după ce medicul a instrainat imobilele primite drept garanţie pentru a-l scoate pe Omar Hayssam din ţară.

Din interceptările din dosarul de trimitere in judecată reiese că Yassin se baza pe relaţia cu Traian Băsescu pentru a interveni ca să-l elibereze pe Omar Haysaam.

Procurorii au redat in rechizitoriu discutiile purtate intre martori si doctorul Mohamad Yassin. Acestia le sugera ca va vorbi cu presedintele Romaniei despre posibila eliberare a lui Omar Hayssam.

Ca sa-l scoata pe Omar Hayssam din tara, Mohamad Yassin a primit in Siria 2 milioane de dolari.

Instrainarea imobilelor primite drept garantie de Mohamad Yassin cand a promis ca il va scoate pe Omar Hayssam din tara a dus la racirea relatiei cu Traian Basescu, reiese din interceptarile aflate la dosar, anunțăAntena 3.

Medicul Mohamad Yassin este arestat din luna aprilie sub acuzatia de trafic de influenta. Yassin este acuzat de procurorii DNA ca, in perioada octombrie 2014 – martie 2015, in mod direct si prin intermediul lui Tahli Fadel, a pretins de la doi denuntatori suma de aproximativ 2 milioane euro, in schimbul desfiintarii condamnarii de 23 de ani inchisoare primita de sirianul Omar Hayssam.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.