Internet gratuit prin finanțare europeană la Vișeu de Sus

Începând de săptămâna aceasta, locuitorii orașului Vișeu de Sus și turiștii ce vin în zonă se pot conecta gratuit la internet în zece locații publice din oraș.

”Vișeu de Sus a beneficiat de finanțare europeană pentru implementarea acestui proiect, prin programul WiFi4EU al Comisiei Europene, obiectivul principal fiind acela de a oferi atât locuitorilor noștri, cât și vizitatorilor orașului, acces de înaltă calitate la internet, prin intermediul unor puncte de acces Wi-Fi gratuit instalate în spațiile publice”, arată reprezentanții administrației locale.

Cele 10 locații sunt: Primăria Orașului Vișeu de Sus, Muzeul de Istorie și Etnografie, Școala Gimnazială nr. 7, Liceul Teoretic ”Bogdan-Vodă”, Liceul Tehnologic, Grădinița Țipțerai, Școala Vișeu de Mijloc, zona CFF Vișeu de Sus, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1, Sala de sport.

Procedura de conectare este simplă : se identifică rețeaua WiFi4EU și se solicită conectarea. Conexiunea va fi valabilă 24 de ore. După 24 de ore, se reia procedura. Odată conectat la unul din cele zece puncte de acces, în momentul intrării în aria de acoperire a unui alt punct, conectarea se va face automat (în termenul de 24 de ore).

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.