Interpretarea viselor: Dacă visezi AŞA CEVA, te paşte o DEZAMĂGIRE mare

Când vezi cenușă în vis, aceasta reprezintă adesea dezamăgire și regret.

Cenușa te trimite cu gândul la o relație eșuată și poate simți că cea mai bună parte a vieții tale s-a terminat, motiv pentru care nu mai ai de ce să trăiești. Dacă aceasta este situația ta, trebuie să găsești rapid ceva care să te pasioneze, ca lucrurile să nu degenereze. Cenușa poate însemna că trăiești prea mult în trecut și ai nevoie să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă acum. Dacă în vis curățai cenușa dintr-un șemineu sau cuptor, înseamnă că în realitate nu ești mulțumită de viața ta și te simți prizoniera rutinei, așa că ai nevoie de un nou început, pentru ca subconștientul tău să poată trece peste greutățile care te apasă.

Antalya cu avionul din Baia Mare.  vezi aici oferta 

Pe de altă parte, cenușa poate reprezenta și schimbare. Poate că ai avut de curând ocazia să schimbi ceva major la viața ta sau aștepți să ți se ofere o promovare la muncă și ești pregătită pentru acest lucru, dar dacă nu te simți în stare, visul tău este semnul că nu ești încă pregătită de schimbare.

Cenușa este dovada că ai trecut printr-o experiență negativă și acum culegi rămășițele. Ea îți amintește de ceea ce a fost, ce te-a făcut să fii nefericită, dar dacă cenușa este încă fierbinte, scoate foc și fum, încearcă să scapi de răutățile pe care le porți în suflet și ranchiura pe care o ai față de cineva.

Dacă cenușa te-a ars, atunci trebuie să fii mai precaută în cine ai încredere, mai ales dacă visul se repetă, iar dacă dai la o parte cenușa cu lopata, înseamnă că cineva din viața ta profesională îți va oferi sarcini plictisitoare, care nu te provoacă în nici un fel.

Sursa: feminis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.