Intervenția lui Florin-Alexandru Alexe a dus la omagierea,  în cadrul Camerei Deputaților,  celor 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României!

Intervenția lui Florin-Alexandru Alexe a dus la omagierea,  în cadrul Camerei Deputaților,  celor 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României. Astfel, sala de şedinţă situată la etajul 1M, cam. 2, Corp C2, o să poarte numele de „Regele Mihai I al României”
„Ziua Regalității a fost ziua națională a României între 1866-1916 și 1918-1947. În anul 1866, la 10 mai, Principele Carol de Hohenzollern-Sigmaringen ajungea la București și era încoronat ca domnitor al României. Este un bun prilej să reflectăm asupra rolului pozitiv pe care Casa Regală l-a jucat în istoria țării noastre. Statul modern român este strâns legat de Familia Regală.
Pentru că anul acesta se împlinesc 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai I al României, am solicitat Biroului permanent al Camerei Deputaţilor să analizeze posibilitatea de a identifica un spaţiu din interiorul Palatului Parlamentului care să poarte denumirea „Sala Regele Mihai I al României”. Propunerea s-a bucurat de sprijinul colegilor mei din Parlament. Conform deciziei luate în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, sala de şedinţă situată la etajul 1M, cam. 2, Corp C2, o să poarte numele de „Regele Mihai I al României”, a menționat deputatul Florin-Alexandru Alexe
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.