Interventii ale pompierilor in ultimele 24 ore

pompieriÎn această dimineață, pompierii Detașamentului Sighetu Maramației au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie de pe strada Popa Lupu. Militarii au lichidat incendiul în urma căruia au ars 6 metri cubi de lemn pentru foc, 30 de metri pătrați de acoperiș de lemn învelit cu tablă, 30 de metri pătrați de perete din lemn, 20 de metri pătrați de tavan din lemn și diverse scule electrice. Incendiul s-a propagat și la acoperișul unei case din imediata apropiere a magaziei. Au ars circa 10 metri pătrați din acoperișul de lemn al casei și 20 de metri pătrați de perete din lemn. De asemenea, o persoană în vârstă de 56 de ani a suferit un atac de panică și a fost preluata de echipajul de prim ajutor al S.M.U.R.D. Sighet și a fost transportată la spital.

Pompierii sigheteni au mai lichidat un incendiu îmreună cu SVSU în localitatea Rona de Sus. Incendiul a izbucnit într-o cameră a unei case, iar în urma lui au ars circa 0,5 metri pătrați de perete din lemn.

Medicii, paramedicii și asistenții S.M.U.R.D. au intervenit în ultimele 24 de ore la 30 de cazuri. S.M.U.R.D. Baia Mare a intervenit la 13 cazuri, Sighet 4, Fărcașa 4, Târgu Lăpuș 3, Borșa 2, Vișeu 1 și Bogdan Vodă 3 cazuri.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.