INTERVENȚII ÎN MINIVACANȚĂ          

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 11.08-16.08.2017, în 7 situații de urgență. Vineri, 11.08., pompierii din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian ” Baia Mare au intervenit pe bulevardul București din Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală industrială. În urma incendiului au ars circa 30 de metri pătrați din materialele combustibile ale acoperișului și aproximativ 20 de metri liniari de conductori electrici.

Sâmbătă, 12.08, pompierii Pichetului Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 0,2 hecatre de vegetație. Garda de Intervenție Borșa a lichidat un incendiu de vegetație uscată în zona Pasului Prislop în urma căruia au ars circa 1000 kg de deșeuri de lemn.

Duminică 13.08., tot Garda de Intervenție Borșa a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în baia unei locuințe. În urma incendiului au rezultat trei victime, minori, doi minori ușor intoxicați cu monoxid de carbon și unul cu o plagă tăiată la mână. Toți trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, au mai ars obiecte de mobilier din baie, o ușă și un geam.

Luni, 14.08., pompierii borșeni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 300 kg de deșeuri menajere, iar marți, 15.08., tot ei, au lichidat un incendiu izbucnit la un autoturism.

Astăzi, 16.08., dimineață, pompierii sigheteni au intervenit, alături de SVSU Budești, pentru a lichida un incendiu izbucnit la podul unei case din Budești. Flăcările au mistuit circa 50 de metri pătrați de acoperiș din lemn, 50 de metri pătrați de perete din lemn și 10 metri steri de lemn de foc.

Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 118 urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 38 de cazuri, Sighet 21, Fărcașa 5, Borșa 14, Vișeu de Sus 13, Târgu Lăpuș 5, Cavnic 14, Bogdan Vodă 8 cazuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.