INVAZIE de HOŢI în Maramureş!

hotiŞase persoane bănuite de furt, identificate şi reţinute de poliţişti

Poliţiştii maramureşeni au identificat şi reţinut pentru 24 de ore şase persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt şi tentativă de furt. O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

La data de 13 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut pentru 24 de ore, şase bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 21 şi 38 de ani, domiciliaţi în Sighetu Marmaţiei, Deseşti, Breb şi Hărniceşti, bănuiţi de comiterea mai multor furturi.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoanele reţinute au sustras dintr-o societate comercială şi dintr-o locuinţă situate pe raza localităţii Ocna Şugatag, 16 anvelope, un televizor şi o tabletă. Valoarea bunurilor sustrase a fost de aproximativ 5000 de lei.

De asemenea, în urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că patru dintre persoanele identificate ar fi distrus şi geamurile portierelor unui autoturism parcat pe raza localităţii Berbeşti, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Faţă de persoanele identificate, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. O parte din prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.