Ioan Stegeran, primar Fărcașa: ”Gabriel Zetea este un adevărat profesionist în administrație și un om de cuvânt”

Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran a arătat că, în comunitatea pe care o conduce, proiectele și lucrările sunt în toi. ”Am primit finanțare și pe DC 94, un drum comunal care leagă toate cele patru sate aparținătoare comunității noastre: Fărcașa, Sârbi, Buzești, Tămaia și care n-a fost finanțat în ultimii ani. Acum am obținut 400.000 de lei de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), condus de vicepremierul Liviu Dragnea, pe OUG 28, dar am avea nevoie de 60 de miliarde de lei vechi pentru a-l finaliza.

Însă puțin cu puțin se face treabă, sunt încrezător”, a arătat edilul Stegeran. Acesta a subliniat că speră la suplimentări în urma rectificării bugetare de la sfârșitul acestei luni, pentru a turna măcar primul strat de asfalt. ”Vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a rămas plăcut impresionat de lucrările demarate pe DC 92, unde avem trei șantiere în lucru. Liderul județean al PSD Maramureș m-a asigurat că va interveni pe lângă ministrul Liviu Dragnea ca, până la sfârșitul anului, să turnăm asfalt măcar pe o distanță de cinci kilometri.

Noi am luat totul foarte în serios și am epuizat deja fondurile alocate, dar avem convingerea că vom primi și alți bani. Lucrăm concomitent și la blocurile ANL, aici am finalizat 80% din proiect, avem de terminat fațada și finisajele interioare. În ceea ce-l privește pe vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea pot spune că este un foarte bun om de administrație, care verifică informațiile care i se transmit. Altfel spus, a notat ceea ce i-am transmis cu ceva timp în urma, iar apoi mi-a promis că vine să vadă lucrările la fața locului, în această săptămână, fapt care s-a și întâmplat”, a concluzionat edilul de Fărcașa.

În ceea ce privește posibilitatea ca în comună să fie construit un bazin de înot a arătat că acest proiect a fost redepus spre finanțare, motivând faptul că, anual, 60 de copii se deplasează de două ori pe săptămână în Baia Mare, pentru a urma cursuri de înot.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.