Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa, anunță modernizarea a peste 10,9 kilometri de străzi în fiecare localitate a comunei

Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa, anunță modernizarea a peste 10,9 kilometri de străzi în fiecare localitate a comunei

Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a anunțat că un nou proiect a primit aprobarea pentru a intra în faza de implementare. Prin acest proiect, se va moderniza și reabilita un total de peste 10,9 kilometri de străzi în fiecare localitate a comunei.

Aprobarea proiectului, primită de la Compania Națională de Investiții și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, marchează un pas important în direcția îmbunătățirii infrastructurii locale. Listele de străzi incluse în acest proiect sunt următoarele:

Buzești: Școlii, Fructelor, Luceafărului, Aleea Cabanei;
Tămaia: Someșului, Balastierei, Sportului, Florilor;
Sârbi: Nucului, Culturii, Zorilor, Vânătorilor, Speranței, Pomiculturii;
Fărcașa: Izvorului, Someșului, Europa, Sportului.
Prin această inițiativă, autoritățile locale urmăresc îmbunătățirea calității vieții locuitorilor prin asigurarea unor drumuri sigure și moderne.

Primarul Stegeran a subliniat importanța acestui proiect pentru dezvoltarea comunității și a reiterat angajamentul său față de progresul local: „Muncim pentru dezvoltare, muncim pentru oameni!”

Hashtag-uri asociate: #ModernizareStrăzi #ComunaFărcașa #Investiții #PentruOameni #Maramureș

CMF 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.