Iohannis, lovitură cruntă pentru Traian Băsescu: Detalii de culise din Cotroceni

basescu-suparatKlaus Iohannis si Victor Ponta planuiesc sa deblocheze o serie de proiecte oprite de Traian Basescu in cei 10 ani de mandat, a anuntat, marti seara, Premierul. In opinia acestuia, riscul este ca ‘grupurile de interese’ sa deturneze aceste planuri.

Potrivit lui Ponta, intalnirile cu Iohannis au fost ‘foarte utile’ si el vrea sa discute in fiecare saptamana la Cotroceni.

Premierul nu a dorit sa spuna la ce proiecte blocate de Traian Basescu se refera.

„Am spus-o de o mie de ori in mandatul lui Basescu, am spus-o in campanie, o spun si acum, in baza experientei pe care o am, prin sistemul constitutional din Romania, pentru a avea succes in mari proiecte, poti sa o faci doar daca presedintele si Guvernul lucreaza impreuna. Din acest punct de vedere, o colaborare instituțională foarte normală, foarte decentă între președinte și guvern o să vedeți că o să dea rezultate foarte bune și o să deblocheze niște proiecte care erau blocate din cauza poziției obstrucționiste a fostului președinte. Voi avea in fiecare saptamana o intalnire utila cu Presdintele pentru ca eu cred ca e un lucru foarte util pentru toti cetatenii tarii”, a declarat Victor Ponta, la Romania Tv.

Intrebat despre ce se teme cu privire la relatia cu Iohannis, Ponta a precizat: „Cred că este un om care merge pe niște reguli, nu știu cât de mare va fi presiunea celor care au trăit din scandal 10 ani. Vorbesc despre oameni politici, despre grupuri de influență, care nu se simt bine daca nu e razboi, iar razboiul nu face decat sa duca la pierderea tuturor”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.