Ionel Bogdan: Avem o conducere completă la nivelul Consiliului Județean Maramureș, care exprimă voința maramureșenilor

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Maramureș, în cadrul căreia s-a constituit aparatul de conducere al instituției, au fost aleși vicepreședinții Consiliului pentru următorii patru ani.

Doru Alexandru Lazăr, din partea Partidului Național Liberal, și Radu Daniel Trufan, din partea Alianței USR Plus, sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș care vor lupta pentru implementarea fiecărui proiect de dezvoltare din Planul lui Bogdan pentru Maramureș și pentru bunăstarea maramureșenilor.

Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș a declarat: ”Începând de astăzi avem o conducere completă la nivelul Consiliului Județean Maramureș, care exprimă voința maramureșenilor.

Alegerea lui Doru Lazăr și a lui Radu Trufan în funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean Maramureș reflectă votul din 27 septembrie pentru proiectele din Planul lui Bogdan. (…)

Consiliul Județean Maramureș va fi un partener al tuturor primăriilor din județ, indiferent de culoarea politică a primarilor, deoarece toți maramureșenii au nevoie de drumuri mai bune, de alimentare cu apă, de canalizare sau de racordare la rețeaua de gaze naturale.

Dezvoltăm Maramureșul și construim împreună o viață mai bună pentru oameni.”

Doru Alexandru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș a afirmat că: ”Este foarte important ca încrederea care ne-a fost acordată de către maramureșeni să fie recompensată de noi prin efort maxim, cu seriozitate și sunt ferm convins că, împreună cu toți colegii din Consiliul Județean, vom face ca Maramureșul să fie unul dintre județele de top din România în următorii ani.”

Radu Daniel Trufan, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș: ”Voi milita constant pentru decență și transparență. Consider că lipsa transparenței înseamnă reducerea gradului de încredere a cetățeanului față de instituțiile statului. (…) Noi, Alianța USR PLUS, ne-am angajat astăzi, semnând un pact cu Partidul Național Liberal, că vom susține toate proiectele de investiții și că vom milita constant pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor. Considerăm că o bună colaborare cu autoritățile locale, centrale sau cu mediul de afaceri este necesară pentru că toate resursele, publice sau private, trebuie puse în slujba dezvoltării acestui județ.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.