Ionel Bogdan: Baia Mare are nevoie de o nouă abordare, una care să canalizeze atenția Primăriei la modul practic asupra #nevoilor băimărenilor și ale orașului, nu doar în teorie

Baia Mare are nevoie de o nouă abordare, una care să canalizeze atenția Primăriei la modul practic asupra #nevoilor băimărenilor și ale orașului, nu doar în teorie. De o administrație publică locală care să insipire #încredere pentru cetățeni, pentru partenerii din instituțiile guvernamentale și neguvernamentale, pentru mediul de #afaceri care are nevoie de sprijin pentru a contribui împreună la #reconstrucția din temelii a orașului nostru, pentru dezvoltarea economică și asigurarea de locuri de muncă bine plătite pentru băimăreni.
Avem nevoie ca politica #iubirii de oameni, a respectului față de cetățeni și pentru Baia Mare să șteargă urmele managementului defectuos din ultimii ani care a pus pe butuci orașul nostru, lăsând #comunitatea de izbeliște, cetățenii numărând griji și probleme, care trebuie înlocuite cu oportunități și susținere concretă!
Trebuie să le oferim #tinerilor motive să rămână aici, acasă sau să revină după ce își finalizează studiile în marile centre universitare din țară și din lume. Trebuie să devenim orașul care își #respectă toți cetățenii, unde putem să ne întemeiem o #familie și să ne creștem copiii. #BaiaMare trebuie să își respecte seniorii, cei care au pus, prin multe sacrificii și eforturi, Baia Mare pe primul loc toată viața lor!
Alături de aproape 300 de #seniori am celebrat ieri Balul Florilor, organizat de Asociația Caspev, de colegul meu Ștefan Lupșa, unul dintre cei mai #activi aleși locali, care a reușit să pună nevoile și grijile seniorilor, ale #băimărenilor în general, în atenția administrației publice locale. Din păcate, de multe ori, poate nu a avut parte de #sprijinul necesar, dar a rămas și este în continuare un promotor al nevoilor băimărenilor și îmi doresc să rămână astfel. Numai cu oameni implicați la nivelul în care se dedică domnia sa putem schimba în bine destinul orașului nostru, al generațiilor care vin după noi.
Eforturile sale trebuie #susținute de administrația locală și sunt convins că având sprijinul său, sfaturile sale prețioase și ale seniorilor, vom pune Baia Mare pe primul loc!
CMF 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.