Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș alături de echipa de fotbal ACS Comuna Recea!

Ieri, 12  mai 2021, Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș a  avut o întâlnire de lucru cu echipa de fotbal ACS Comuna Recea, eveniment la care cei prezenți au discutat și analizat  problemele cu care se confruntă echipa, au apreciat pozitiv   entuziasmul tinerilor fotbaliști în vederea  obținerii unor rezultate bune, fapt dovedit și la ultimul meci din Liga 2 , jucat în 8 mai 2021,  în care ACS Comuna Recea a învins  AS FC Universitatea Cluj  (3:2).

Susținerea echipei de către reprezentanții județului  reprezintă un pas important în viitorul echipei, iar sprijinul real venit din partea Consiliul Județean Maramureș  va transforma ambiția tinerei echipe într-un  succes maramureșean.

Președintele Ionel Bogdan: “I-am asigurat pe fotbaliști și pe antrenor că apreciez efortul depus în toată această perioadă pentru echipă și că au tot sprijinul meu pentru munca lor. Felicit întreaga echipă de fotbal pentru performanța la care au ajuns cu multă trudă. Sunt o echipă tânără, de perspectivă, care merită susținerea Consiliului Județean Maramureș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.