Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, anunță progrese semnificative pe șantierul reabilitării Drumului Județean 185 între Hoteni și Ocna Șugatag

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, anunță progrese semnificative pe șantierul reabilitării Drumului Județean 185 între Hoteni și Ocna Șugatag

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a transmis direct din șantierul aflat între Hoteni și Ocna Șugatag, unde lucrările de reabilitare a Drumului Județean 185 sunt în plină desfășurare. Acesta este primul din cele 8 drumuri pentru care lucrările au început și care sunt finanțate prin fonduri europene.

Zona din nordul Maramureșului este recunoscută pentru peisajele sale superbe, iar reabilitarea acestui drum este esențială pentru a asigura accesul facil și sigur către aceste locuri deosebite. Drumul Județean 185 a fost în trecut printre cele mai problematice din regiune, dar până în septembrie se preconizează finalizarea lucrărilor conform angajamentelor primite din partea constructorului.

Proiectul de reabilitare va continua și pe alte sectoare, precum Ocna Șugatag – Ferești, Ferești – Budești și Vadu Izei – Bârsana. O noutate importantă este integrarea pistelor de biciclete pe lângă trotuare, reflectând standardele moderne de infrastructură rutieră și promovând alternativele de transport ecologic.

Ionel Bogdan subliniază importanța acestei inițiative în contextul modernizării infrastructurii județene și se angajează să continue eforturile pentru aducerea tuturor drumurilor județene la standardele necesare în anul 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.