Ionel Bogdan prezent la conferința regională “Adaptarea afacerilor la noul context”!

Conferința regională „ ! – Adaptarea Afacerilor la Noul Context” în cel mai antrenant imbold, un eveniment care aduce pe scenă antreprenori din toate domeniile, care în cadrul acestui eveniment au adus la lumină exemple de bune practici și soluții pentri o afacere de succes.

La eveniment a fost prezent și Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș.
„Am răspuns pozitiv invitației de a vorbi astăzi în deschiderea Conferinței regionale RBL Maramureș, a cărui temă este în acest an “Adaptarea afacerilor la noul context”.
Am vorbit cu antreprenorii din nord-vestul României, prezenți la conferința de azi, despre importanța legăturii dintre autoritățile publice locale și mediul de business local, care trebuie cultivată și întărită. Fără o colaborare strânsă și bine consolidată între mediul public-privat, nu putem dezvolta comunitatea din care facem parte pe termen lung.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș, am muncit încă din prima zi de mandat pentru a crea condițiile necesare mediului de afaceri pentru dezvoltare și prosperitate. Am făcut acest lucru prin realizarea primelor parcuri industriale din Maramureș, prin inițierea și dezvoltarea proiectelor în domenii cheie, precum: infrastructură rutieră, infrastructură aeroportuară, educație, sănătate.
Avem deja primul parc industrial la Baia Sprie, unde avem și un prim investitor, pe zona de infrastructură avem deja în execuție noul Pod peste Tisa și noul terminal de pasageri la Aeroportul Internațional Maramureș. De asemenea, avem semnat și contractul de finanțare pentru realizarea Campusului profesional integrat pentru învățământ dual, unde vom pregăti forța de munca calificată, necesară companiilor din parcurile industriale.
Felicit întreaga comunitate de antreprenori din Maramureș și din România pentru toată munca și implicarea depusă în construirea și dezvoltarea unor business-uri prospere, fără de care comunitatea noastră nu ar putea să se dezvolte pe termen mediu și lung. Vă asigur de sprijinul meu și întreaga colaborare, pentru că doar împreună putem pune bazele unui județ dezvoltat.
Mulțumesc domnului Ciprian Borșan, președinte Maramureș Business Club, pentru invitația la conferința de azi, precum și pentru implicarea sa în dezvoltarea și susținerea comunității de business din Maramureș.”, a transmis președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.