Ionel Bogdan:Fiecare întâlnire cu cetățenii în cartierele orașului nostru mă ambiționează și mai mult și îmi confirmă că a fost cea mai înțeleaptă decizie să candidez la alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului #BaiaMare

Fiecare întâlnire cu cetățenii în cartierele orașului nostru mă ambiționează și mai mult și îmi confirmă că a fost cea mai înțeleaptă decizie să candidez la alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului #BaiaMare.
Pe lângă situația în care se află orașul, care stagnează din cauza #ineficienței administrative și are nevoie urgent de redresare din toate punctele de vedere, mă frustrează să văd că peste tot sunt #probleme aparent mărunte care nu sunt rezolvate, iar cetățenii sunt extrem de #nemulțumiți. Pe bună dreptate!
Lipsa #siguranței și întreținerea zonelor dintre blocuri sunt unele dintre cele mai arzătoare probleme directe ale băimărenilor. În timp ce unii fac #spectacol din declarațiile legate de fermitatea cu care tratează subiectul siguranței, realitatea din cartiere ne confirmă că orașul se transformă într-un El Dorado al celor #certați cu legea și bunul simț.
Băimărenii cu care am discutat în zona #Decebal/Cuza Vodă confirmă că Poliția Locală nu face față situației, este rar văzută în zonă, iar numărul afișat la locul de joacă este fie greșit, fie nu răspund atunci când sunt apelați. Oamenii și-ar dori să vadă #patrule mixte în cartier, să se simtă în siguranță, dar deocamdată primesc siguranța și ordinea doar sub formă de promisiune neonorată.
Despre monitorizarea #video mult trâmbițată spun că este „praf în ochi”, ținând cont că nu sunt camere video decât în câteva puncte #centrale, iar ei aici, în cartier, nu simt efectiv că s-ar fi schimbat cu ceva situația.
Zonele #verzi sunt toaletate cu întârziere sau mult prea rar, ceea ce iar inflamează spiritele. Oamenii se întreabă de ce plătesc taxe și impozite, dacă nu primesc în schimb minime servicii din partea Primăriei. Și #curățenia zonelor publice lasă de dorit, iar nemulțumirile cresc cu fiecare zi în care oamenii văd că problemele semnalate nu sunt remediate.
Foarte mulți copii și tineri au venit la #întâlnirea cu mine în această zonă. Mă bucur foarte mult să văd cum și ei se implică în #rezolvarea problemelor cu care se confruntă cartierul Decebal. Nu cer imposibilul: își doresc alternative de petrecere a timpului liber! Investiții mărunte, care ar schimba major în bine calitatea vieții lor!
Vor acces în curțile #școlilor după terminarea programului, zone de #sport în cartiere, inclusiv mese de ping pong. Școala nr. 17 nu are sală de sport, în curte nu le este permis accesul, iar în lipsa unor opțiuni aceștia bat mingea la locul de #joacă. Asta atrage nemulțumirea părinților cu copii mici.
#Seniorii se plâng că nu au suficiente bănci, ar dori și ei zone echipate cu aparate de fitness să facă mișcare. Aceste #lipsuri pot fi rezolvate cu celeritate, nu reprezintă investiții majore. Este nevoie doar de interes real față de nevoile băimărenilor și o organizare coerentă pentru a bifa rezolvarea acestor neajunsuri. În tot orașul există aceste nevoi pe care îmi asum să le rezolvăm împreună, după 9 iunie!
Comandat de PNL Maramureș. Cod AEP: 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.