Ionuț merită să trăiască

S-a născut în comă profundă, iar medicii nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Florin Ionuț Dobroschi are acum șase ani și a demonstrat tuturor că nu se lasă răpus de diagnosticul pus de medicii de specialitate: paralizie cerebrală – tetrapareză spastică, retard psihic și motor.
 Zâmbește și ne dă fiecăruia dintre noi o adevărată lecție de viață. Băiatul este din Sighetu Marmației și în permanență familia s-a îngrijit să aibă parte de cele mai bune tratamente. Copilul poate fi tratat doar la un centru din Târgu Mureș. Aici există aparatura necesară pentru ca micuțului să i se oxigeneze creierul. Din nefericire, însă, costul pentru o ședință de terapie care durează 15 zile se ridică la 7.500 de lei.
Familia are grijă de copil. Recent s-a întors acasă de la Buziaș după două săptămâni de recuperare. ”Acolo este un centru unde sunt specialiști care se ocupă de copiii cu astfel de afecțiuni. Șase ședințe de recuperare, kinetoterapie, masaj, împachetări cu parafină și alte tratamente ne-au costat 600 de lei. Dar suntem programați în luna octombrie să mergem la Târgu Mureș. Fără sprijin nu vom putea reuși, având în vedere sumele enorme necesare pentru a ajunge acolo”, spune mama băiatului.
Toți oamenii cu suflet pot face donații în contul
RO96CECEMM 0130RON0583904 deschis la CEC Bank Baia Mare, județul Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.