iPhone 7 este „smartphone-ul fără de care nu vom mai putea trăi”

iphone-7Publicaţie online Weibdo din China pretinde că deţine informaţii cu privire la iPhone 7, respectiv iPhone 7 Plus, care indică faptul că dispozitivele vor primi un upgrade în ceea ce priveşte bateria.

Planurile Apple pentru iPhone 7 par să meargă din rău în mai rău, mai ales potrivit datelor financiare care ne arată că, vânzările de iPhone-uri au scăzut pentru prima dată de la lansarea primului iPhone.

Totuşi, CEO-ul Apple, Tim Cook, le transmite utilizatorilor un mesaj destul de interesant prin intermediul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Jim Cramer la Mad Money, o emisiune a postului CNBS: „Vă vom oferi lucruri fără de care nu puteţi trăi şi despre care nici măcar nu ştiţi în prezent”, l-a asigurat Cook pe Cramer. „Acesta a fost întotdeauna obiectivul Apple.”

Desigur, rămâne de văzut cum ne va suprinde cu adevărat Apple în toamna acestui an, o dată cu lansarea smarphone-ului flagship iPhone 7, despre care începem să aflăm tot mai multe amănunte, pe măsură ce ne apropiem de data oficială de lansare.

Potrivit unor imagini furnizate de publicaţia chineză, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor primi un upgrade în ceea ce priveşte bateria. Informaţiile nu sunt oficiale şi nici nu sunt confirmate de vreoun reprezentant oficial al Apple, motiv pentru care trebuie să privim situaţia cu o oarecare doză de scepticism, cel puţin până la proba contrarie.

Weibo s-a dovedit până acum a fi o sursă de încredere când a venit vorba despre informaţiile cu privire la dispozitive care nu au fost lansate încă. Astfel, am putea să credem zvonurile potrivit cărora iPhone 7 va avea o baterie de1735 mAh, în vreme ce iPhone 7 Plus va veni cu 2810 mAh.

weibdo iphone 7

Pentru a face o comparaţie rapidă, reamintim că, iPhone 6s şi iPhone 6s Plus au baterii de 1715 mAh, respectiv 2750 mAh. Astfel, nu înseamnă neapărat că smartphone-urile flagship, care ar putea să schimbe din nou trendul vânzărilor Apple, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, vor avea baterii mai puternice, ci mai degrabă că Apple pregăteşte utilizatorilor într-adevăr ceva măreţ, de care poate nu au mai auzit până acum, aşa cum a afirmat Tim Cook.

Sursa: noobz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.