ISIS va ataca Romania! A lasat un mesaj infiorator

isis1
Mesajul înfiorător al teroriştilor ISIS, care vizează direct România!
Atacurile de la Paris fac parte dintr-un plan bine stabilit şi au fost anunţate de adepţii ISIS încă din vară, atunci când teroriştii au avertizat că, după Franţa, urmează ţările din Balcani.

Masacrul din Franţa a fost anunţat de teroriştii ISIS încă de acum câteva luni, în mai multe materiale video postate pe Internet de luptători ai Califatului. Într-un film care durează aproape 21 de minute, luptătorii ISIS cheamă la arme grupările jihadiste „pentru a recuceri Balcanii”. „Cu ajutorul lui Allah, zile negre vin pentru voi! Cu ajutorul lui Allah, vă va fi teamă să mergeţi şi pe stradă! Vă va fi frică să munciţi în birourile voastre! (…) O să vă învingem, cu ajutorul lui Allah! O să venim la voi cu centuri cu explozivi, cu ajutorul lui Allah! Şi, cu ajutorul lui Allah, asta se va întâmpla foarte curând!”, avertizează unul dintre terorişti.

Cei care apar în imagini provin din fosta Iugoslavie, la graniţa cu România, însă înregistrările par a fi realizate în Orientul Mijlociu.
O serie de explozii și atacuri armate au zguduit Parisul, vineri seară. Trei explozii, în urma unor atacuri sinucigașe, au avut loc lângă Stade de France.
Președintele Francois Hollande, aflat pe stadion, a fost evacuat de urgență. Mai mulți bărbați înarmați au deschis focul în mai multe locații din Paris și au luat ostatici. 132 de persoane au murit și 352 sunt rănite.

Sursa: spynews.ro

Loading...

2 COMENTARII

  1. D-abia astept momentul in care o sa-i DISTRUGA americanii pe nenorocitii astia ! O sa rad zi de zi cand se va intampla asta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.