Acasă Politica Iustin Talpoș, secretarul general al Partidului Alianța Național Creștină, prezent, alături de...

Iustin Talpoș, secretarul general al Partidului Alianța Național Creștină, prezent, alături de președintele Mircea Andrei, la ședința de înființare a filialei județene Satu Mare!

Proiectul Partidului Alianța Național Creștină este soluția viabilă, pe care o susțin reprezentanții partidului, pentru redobândirea demnității naționale prin menținerea României în cadrul UE și a structurilor NATO alături ( și nu sub) de națiunile care conduc Europa cu accent pe alianță ,  parteneriat și nu de subordonare.

Alianţa Naţional Creştină este un partid naționalist  pentru popor ceea ce a dus și la alegerea sloganului,  într-un mod simbolic: „Simte românește/ Iubește românește”!”
Anul 2024 este unul important pentru ANC ,iar  ecoul platformei începe să capete contur în rândul comunităților din țară.

Astfel, zilele trecute la Satu Mare a avut loc ședința de înființare a filialei județene a Partidului Alianța Național Creștină. La manifestare au participat Președintele ANC ex-senatorul Mircea Andrei precum și Secretarul general ANC, ex-senatorul Iustin Talpoș.
Au fost discutate chestiuni organizatorice ale filialei județene dar și cele de la nivel național.

Iustin Talpoș,secretar general ANC: „Este o mare onoare de a fi la Satu Mare. Noua filială a Partidului Alianța Național Creștină din Satu Mare are oameni valoroși care pun suflet și implicare pentru a crea o forță pentru alegerile din 2024. Din postura de fost director de școală, profesor de istorie și fost senator pot să transmit celor care ne susțin și ne apreciază că , noi românii, avem demnitate , cinste și valori morale. Milităm pentru bunăstarea oamenilor, pentru o viață plină de satisfacții și nu una  doborâtă de greutăți , stres și umilință. Platforma noastră aduce soluții reale pentru a învinge un sistem de tip fanariot. ”

1 COMENTARIU

  1. Vă doresc să fiți și adevărați naționaliști și adevărați creștini! Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.