J.K.Rowling îi încântă pe fanii lui Harry Potter cu o nouă povestire

Scriitoarea J.K. Rowling, autoarea seriei Harry Potter, a oferit fanilor o idee despre viitorul vrăjitorului adolescent și al prietenilor săi într-o scurtă povestire publicată marți pe site-ul său Pottermore, relatează agențiile internaționale de presă.

Scrisă sub forma unui articol semnat de o jurnalistă — Rita Skeeter, de la Daily Prophet—, povestea se petrece în timpul finalei din 2014 a Campionatului de Quidditch din Patagonia. Personajele principale sunt Harry, tot cu ochelarii săi celebri, dar grizonat și ajuns la 34 de ani, soția sa, Ginny, și cei doi fii ai lor.

În plus față de cicatricea în formă de fulger de pe frunte, Harry are acum și o „tăietură urâtă pe obrazul drept,” despre care Skeeter sugerează ar putea fi legată de activitatea din grupul vrăjitorilor Aurors sau de un blestem rostit de Ginny, partenera de cuplu cu care nu are o relație prea armonioasă, relatează DPA.

Skeeter oferă, de asemenea, noi informații despre prietenii lui Harry, Ron (care are probleme cu chelia) și Hermione. Cei doi au devenit părinți, au un fiu și o fiică. Ron administrează un magazin de glume alături de fratele său, iar Hermione a avansat în Departamentul de Aplicare a Legii Magice până la poziția de director adjunct.

Povestirea de numai 1.500 de cuvinte se încheie cu informația că Skeeter va publica, la 11 iulie, o carte despre Harry și prietenii săi.

Scriitoarea britanică J.K.Rowling a publicat, între 1997 și 2007, șapte cărți de aventuri cu Harry Potter, iar noua apariție produce o mare bucurie numeroșilor simpatizanți pe care personajul cu ochelari rotunzi îi are în întreaga lume, menționează EFE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.