Jandarmeria Maramureş a asigurat măsurile de ordine publică în perioada 06 – 09 iunie

 jandarmeria3    În perioada 06 – 09 iunie a.c., Jandarmeria Maramureş a acţionat pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în judeţul nostru, pentru ca manifestărilor cultural –  artistice şi religioase să se desfăşoare într-un climat de  normalitate.  

    La nivelul municipiului Baia Mare, Jandarmeria a asigurat măsurile de ordine publică cu ocazia „Zilelor municipiului Baia Mare”, manifestare derulată pe parcursul a patru zile, la care au luat parte aproximativ 4000 de participanţi.

     De asemenea, duminică 08 iunie a.c., începând cu ora 16.00, Jandarmeria Maramureş a vegheat la respectarea ordinii publice pe timpul procesiunii religioase organizate pe traseul Piaţa Revoluţiei –  B-dul Bucureşti – B-dul Unirii – Catedrala Ortodoxă „Sf. Treime”, la manifestare fiind prezenţi aproximativ 2000 de participanţi.   

               Jandarmeria Maramureş precizează că evenimentele s-au desfăşurat fără probleme din punct de vedere a ordinii publice, adresând mulţumiri organizatorilor pentru buna colaborare iar participanţilor pentru modul în care au răspuns solicitărilor forţelor de ordine.

    În acelaşi timp, jandarmii montani din cadrul posturilor montane Cavnic, Mogoşa,  Şuior, Izvoare şi Borşa au executat misiuni de ordine publică în zona posturilor montane, atât pentru menţinerea liniştii, cât şi pentru prevenirea infracţiunilor şi îndrumarea turiştilor aflaţi pe traseele montane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.