Jandarmii maramureşeni la activităţi în zona montană

În data de 09 mai a.c., începând cu ora 09.30, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Valea Vaserului, împreună cu reprezentanţii RNP Romsilva – Administraţia Parcului Natural Munţii Maramureşului şi cu locuitorii comunei Poienile de sub Munte, au participat la acţiunea de plantare de puieţi din specii forestiere pe raza Ocolului Silvic Poieni, în zonele montane Rica şi Socolău.

Astfel, jandarmii maramureşeni au participat efectiv la plantarea puieţilor asigurând totodată şi îndrumarea participanţilor  voluntari în derularea activităţilor, precum şi deplasarea pe traseele şi în locurile stabilite pentru desfăşurarea acestora.

Jandarmii susţin în continuare aceste acţiuni la care au luat şi vor lua  parte de fiecare dată. Prin participarea la asemenea activităţi, jandarmii doresc să-şi aducă contribuţia la protejarea naturii şi refacerea ecosistemului, demonstrând că sunt alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor ci şi pe planul restabilirii raporturilor normale dintre mediu şi om.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.