Jandarmii maramureșeni la datorie

   Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Maramureș se află în executarea misiunilor specifice alături de celelalte instituţii abilitate în vedera asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza întregului judeţ.

Totodată, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării evenimetelor care vor avea loc în spațiul public după cum urmează:

În perioada 11.02.-13.02.2021, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare se va desfăşura turneul de volei masculin contând pentru Grupa 4, din cadrul Diviziei A1, cu participarea echipelor Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti şi Unirea Dej.

În perioada 12-14.02.2021, Asociaţia Club Sportiv Team Dakar România organizează „Raliul Zăpezii -Cavnic 2021”. Probele se desfăşoară în zona montană Cavnic.

În data de 13.02.2021, Clubul Sportiv Marta Baia Mare, organizează evenimentul sportiv ,,Baia Mare Snow Handball Challenge”, care se va desfăşura pe terenul de tenis din Complexul Turistic Şuior.

 Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță.

De asemenea, jandarmii montani sunt la datorie în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea şi evacuarea turiştilor aflaţi în dificultate.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.