Jandarmii maramureşeni le-au oferit cadouri copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, dar şi copiilor orfani ai colegilor decedaţi

mos3În prag de sărbători, continuând tradiţia de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureşeni le-au oferit acestora câte un cadou.

În dimineaţa zilei de 23 decembrie a.c., reprezentanţi ai Jandarmeriei Maramureş, însoţiţi de preotul unităţii, s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, unde, copiilor din instituţie le-au adus un zâmbet pe chipuri şi puţină bucurie, în pragul Sărbătorilor de iarnă, prin cadourile oferite, constând în dulciuri.

Pentru a întări convingerea copiilor colegilor jandarmi care nu se mai află printre noi, că nu au fost uitaţi şi pentru a uşura puţin efortul financiar necesar pentru sărbătorirea aşa cum se cuvine a Praznicului Naşterii Domnului şi a Anului Nou, cadrele din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş, au hotărât să contribuie pentru a sprijini familiile acestora. În perioada 22 – 23 decembrie a.c., prin grija reprezentanţilor Jandarmeriei Maramureş, în prag de sărbători vor ajunge la copiii orfani ai colegilor jandarmi, cadourile donate în mod special pentru a le „înveseli” puţin aceste Sărbători de iarnă.mos

Pentru copiii jandarmilor maramureşeni s-a organizat şi desfăşurat primirea Moşului Crăciun. Luni, 21 decembrie a.c., la reşedinţa detaşamentului de jandarmi Sighetu Marmaţiei a fost mare forfotă. Copiii jandarmilor din Maramureşul istoric l-au întâmpinat pe Moş cu nerăbdare, dar şi cu multe colinzi. Toţi cei prezenţi au fost răsplătiţi cu cadouri din sacul moşului. Atmosfera de sărbătoare a fost întreţinută de corala militară a Jandarmeriei Maramureş. În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii sigheteni s-au mobilizat exemplar oferind o mostră din spiritul de întrajutorare a celor cu probleme.

 

mos2 În fapt, au desfăşurat o acţiune caritabilă pentru o familie din municipiul Sighetu Marmaţiei, aflată în dificultate. Pentru a aduce o speranţă, un zâmbet, o clipă de bucurie acestei familii, jandarmii sigheteni au achiziţionat şi donat aparate electrocasnice noi.

La reşedinţa unităţii din municipiul Baia Mare, Moşul a fost aşteptat marţi, 22 decembrie a.c., de un grup numeros de copii ai jandarmilor băimăreni, şomcuteni şi lăpuşeni. După primirea festivă şi câteva colinde interpretate de copii prezenţi, Moşul şi-a exprimat bucuria de a se afla în mijlocul nostru. Primii care au beneficiat de cadouri au fost Mihăiţă Mureşan şi sora acestuia, fiind invitaţii speciali ai jandarmilor, care au fost alături de ei prin campania umanitară „Jandarmii vor ca Mihăiţă să joace fotbal ! Alătură-te şi tu! ” desfăşurată în perioada martie-aprilie a.c. Pe rând, copiii prezenţi s-au bucurat de cadourile din sacul moşului.

????????????????????????????????????

La final, ne-am alăturat şi noi, jandarmii maramureşeni alături de copiii noştri, la urările Moşului specifice sărbătorilor de iarnă, dorind atât lor, cât şi tuturor cetăţenilor judeţului Maramureş, să aibă parte de un sărbători de Crăciun liniştite, în pace, cu bucurii, alături de cei dragi şi un An Nou Fericit!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.