Jandarmii maramureșeni, prezenți la Raliul Maramureșului

În perioada 31 mai-1 iunie, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentul automobilistic Raliul Maramureșului, eveniment recunoscut la nivel național ca etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano 2024.

În cadrul acestui eveniment se vor desfășura o serie de probe în mai multe zone și pe mai multe trasee ale județului nostru. Sunt stabilite trasee care tranzitează localități rurale locuite (precum Berinta, Ciolt, Curtuiuș) sau trasee care sunt amplasate în cadrul natural (Pasul Gutâi).

Efectivele Jandarmeriei Maramureș vor fi prezente în toate locurile și pe toate traseele de desfășurare a probelor în fiecare zi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite și pentru siguranța participanților.
Cu această ocazie, reamintim participanților să pună pe primul loc siguranța personală, să se poziționeze numai în zonele în care este permis accesul și care au fost stabilite de organizatori în acest scop, să respecte restricțiile de staționare și să nu pătrundă pe traseul de concurs.
De asemenea, este foarte important să urmeze indicațiile voluntarilor și pe cele ale forțelor de ordine pe toată durata desfășurării competiției, să manifeste un comportament adecvat în relație cu ceilalți participanți și să evite implicarea în situații care ar putea produce tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, întrucât unii spectatori se vor poziționa în zonele naturale din proximitatea traseelor de concurs, adresăm rugămintea să se acorde o importanță deosebită protejării cadrului natural și menținerii locurilor curate, să nu se distrugă elementele naturale: plante, flori, roci etc, să nu se lase ambalaje sau gunoaie în urmă și să fie depozitate numai în locurile special amenajate în acest sens.
Dacă participanții sunt însoțiți de copii, recomandăm să se acorde o mare atenție acestora și să fie supravegheați în permanență pentru a evita producerea unor evenimente nedorite.

Dacă întâmpinați probleme, solicitați sprijinul jandarmilor sau sunați la numărul unic de urgență 112.
Vă dorim vizionare plăcută!

Jandarmeria Maramureș, cu siguranță pentru fiecare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.