Jandarmii maramureşeni salvează o viaţă

Începând cu data de 02 martie a.c., jandarmii maramureşeni au demarat o campanie de donare sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Baia Mare campanie intitulată „Jandarmii salvează o viaţă”, activitate organizată în cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 170 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Încă din ziua de luni  ne-am  mobilizat într-o misiune nobilă, aceea de a dona sânge pentru cei aflaţi în suferinţă, manifestându-ne preţuirea şi grija faţă de viaţa semenilor noştri. De a lungul timpului, jandarmii au răspuns prezent unor asftel de inițiative  iar unii dintre ei au ajuns la un număr destul de semnificativ de donări. Printre aceștia se află și Plt.adj.șef Barabas Cosmin, din cardul detașamentului mobil Baia Mare, care a început sa doneze sânge încă din luna ianuarie a anului 1999, când se afla la început de carieră. Din acel moment, colegul nostru a continuat să doneze sânge ori de câte ori a simțit nevoia că trebuie să facă acest gest nobil, considerând că orice picătură de sânge poate salva o viață, având în prezent  80 de donări de sânge cu care speră că a ajutat pe semenii noștrii aflați în suferință. Jandarmul declară că nu se va opri aici și va  dona în continuare cât îi va permite sănătatea.

Această acţiune se înscrie în cadrul unei campanii umanitare iniţiate încă din anii precedenţi la nivelul Jandarmeriei Române, scopul fiind contribuţia indirectă a jandarmilor la salvarea vieţilor unor persoane aflate în suferinţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.