Jandarmii maramureșeni supraveghează buna desfășurare a evenimentelor din acest weekend. Află unde și care sunt acestea

Jandarmii maramureșeni sunt prezenţi la manifestările din spațiul public pentru a se asigura că toţi participanţii sunt în siguranţă şi evenimentele se desfăşoară într-o atmosferă civilizată.
Astăzi, în localitățile Baia Mare și Sighetu Marmației, se desfășoară manifestările cultural-artistice cu ocazia ,,Zilei Maghiarilor de Pretutindeni” iar începând cu ora 15:00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfășurării meciul de fotbal dintre echipele CSM Sighetu Marmaţiei – Minerul Ocna Dej, ce va avea loc pe stadionul ,,Solovan” din municipiul Sighetu Marmației.
Duminică, începând cu ora 13:00, pe stadionul ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele CS Minaur Baia Mare și Gloria Buzău.
Recomandăm tuturor participanţilor să respecte normele legale şi regulile impuse de organizatori, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea și liniştea publică să nu se implice, ci să semnaleze aceste aspecte forţelor de ordine, direct sau prin numărul de urgenţe 112.
Vă dorim un sfârșit de săptămână plăcut şi fără incidente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.