Jandarmii maramureşeni vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive

stadionAstfel, vineri, 06 iunie, începând cu ora 18.00, pe stadionul „Viorel Mateianu” din municipiul Baia Mare se va disputa meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. F.C. Municipal Baia Mare şi Şoimii Pâncota, măsurile de ordine fiind asigurate de către Jandarmeria Maramureş.

Sâmbătă, 07 iunie a.c., începând cu ora 11.00, pe stadionul „Lascăr Ghineţ” din Baia Mare se va desfăşura meciul de rugby dintre C.S.M. Ştiinţa Baia Mare şi Ştiinţa Petroşani, competiţie disputată în Cupa României.

Duminică, 08 iunie a.c., începând cu ora 17.00, pe stadionul din municipiul Sighetu Marmaţiei se va disputa meciul în cadrul Finalei Cupei României la fotbal, etapa judeţeană, meci între Avântul Bârsana şi A.S.C. Speranţa Coltău.

Jandarmeria Maramureş solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime.

De asemenea, Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.