Jandarmii vor supraveghea buna desfășurare a confruntrării dintre Minaur și Sola HK (Norvegia). Ce alte misiuni au jandarmii maramureșeni?

Sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, se va desfăşura meciul de handbal feminin din cadrul Europa League, CS Minaur     Baia Mare – Sola HK (Norvegia), iar jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică fiind prezenţi în zona imediată a locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

    Totodată, în cele cinci staţiuni montane de la Cavnic, Borșa, Șuior, Țibleș și Valea Vaserului prevăzute cu posturi montane, jandarmii sunt la datorie și acţionează pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional şi contravenţional, pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor aflaţi în dificultate în zona de responsabilitate. 

   De asemenea, jandarmii maramureșeni împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, continuă să desfășoare activitățile specifice alături reprezentanți ai administrației publice locale, ai Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru Solicitanții de Azil Maramureș, polițiști de frontieră, pompieri, polițiști, polițiști locali, organizații neguvernamentale, voluntari și reprezentanți ai societății civile, care acționează în sprijinul persoanelor venite din Ucraina prin punctul de trecere a frontierei de stat.

  Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.