Japonia pune capăt pandemiei de Covid 19. Niponii au perfectat pastila care elimină coronavirusul

Un tratament experimental de la Shionogi & Co Ltd a demonstrat că elimină rapid virusul care provoacă Covid 19, potrivit unor noi date, a declarat duminică producătorul japonez de medicamente.Japonia pune capăt pandemiei de Covid 19. Niponii au perfectat pastila care elimină coronavirusul
Japonia pune capăt pandemiei de Covid 19. Niponii au perfectat pastila care elimină coronavirusul

Pandemia de Covid 19 este pe cale să fie învinsă. Pastila, S-217622, „a demonstrat o eliminare rapidă a virusului infecţios SARS-CoV-2”, a precizat Shionogi într-un comunicat, citând rezultatele fazei 2b din studiul clinic de fază II/III al medicamentului.

Compania are aspiraţii globale pentru pilula antivirală, care este în prezent evaluată de autorităţile de reglementare japoneze, scrie Digi 24.Producătorul de medicamente a declarat în luna martie că va lansa un studiu global de fază III la nivel mondial pentru acest medicament cu sprijinul guvernului american, iar directorul general Isao Teshirogi a declarat că producţia ar putea ajunge la 10 milioane de doze pe an.Acţiunile Shionogi au avut o evoluţie sinuoasă în urma speculaţiilor privind succesul tratamentului. Acţiunile au urcat vineri, după un raport potrivit căruia guvernul american negociază achiziţionarea de rezerve de medicamente, mai notează sursa citată de Mediafax.

Pe 13 aprilie, acţiunile au scăzut cu până la 16% în urma unor rapoarte conform cărora medicamentul ar putea prezenta riscuri pentru sarcini, pe baza datelor preclinice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.