Baronii ţării, vizaţi de anchete penale. 23 de şefi de CJ, cu probleme penale!

Jumătate dintre baronii locali ai ţării sunt certaţi cu legea, iar unii şi-au pierdut chiar funcţiile din cauza faptelor de corupţie. 23 de preşedinţi de consilii judeţene au probleme în justiţie. Liberalii chiar au ajuns în situaţia ca jumătate din aleşii lor să fie implicaţi în fapte de corupţie.

Cel mai recent exemplu este cel al lui Cristian Adomniţei, şeful CJ Iaşi, reţinut joi de procurorii DNA. Acesta ridică astfel numărul liderilor locali ai PNL la nivelul Consiliilor Judeţene care au probleme cu legea la 7, potrivit România TV.

Acest lucru înseamnă că mai mult de jumătate din numărul şefilor de Consilii Judeţene pe care liberalii îl au în acest moment. Alte nume importante sunt Horia Uioreanu, şef al CJ Cluj care şi-a pierdut funcţia dar şi alţii care în acest moment fie sunt suspendaţi, fie  abia au început cercetările în cazul lor.

Şi în tabăra social-democraţilor, 15 şefi de CJ au probleme cu legea la fel ca în cazul liberalilor. Unii dintre ei şi-au pierdut funcţia cum este cazul lui Bunea Stancu de la CJ Brăila. Sunt judeţe importante unde sunt probleme precum Buzău, Prahova sau Bacău.

Şi UDMR are un preşedinte de CJ care este cercetat penal în acest moment. Acest lucru înseamnă că 23 de baroni locali au probleme cu legea, potrivit România TV.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.