Klaus Iohanis mesaj către Victor Ponta. Cum astupi gaura?

ROMANIA-POLITICS-VOTEIohannis, PRIMUL ATAC la Ponta din cauza noului Cod Fiscal. „Există o şansă rezonabilă ca printr-o moţiune de cenzură să se schimbe Guvernul”

Rămas, din propriile spuse, într-o relaţie „corectă instituţional” cu Guvernul, preşedintele Klaus Iohannis i-a reproşat deschis, pentru prima dată, premierului Victor Ponta că nu l-a informat înainte de a aduce la Palatul Victoria noua propunere de Cod Fiscal, nesustenabilă din punctul său de vedere.

„Semnul mare de întrebare pe care trebuie să mi-l pun: cum poate să vină Guvernul cu o reducere de impozite şi taxe fără să spună cum gestionează asta. Lipseşte partea care-i mai neplăcută: cum astupi gaura?”, a replicat Iohannis în aaceastă seară, într-un interviu acordat Digi 24. Pe de altă parte, şeful statului s-a declarat rezervat în legătură cu o schimbare rapidă de majoritate în Parlament, dar a arătat că, din informaţiile sale, „situaţia evoluează de aşa natură că pot să spun că există o şansă rezonabilă ca printr-o moţiune de cenzură să se schimbe Guvernul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.