Klaus Iohannis, mesaj dur pe Facebook către clasa politică: „Țara nu e a noastră!”

johannis_presidency_ro_04874900Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni dimineaţă, la Palatul Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea şi Călin Popescu Tăriceanu, pe tema priorităţilor legislative ale sesiunii parlamentare.

Şeful statului a postat, înainte de întrevedere, un mesaj pe Facebook, în care spune că „ţara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal”.

„Sesiunea parlamentară care începe astăzi ne oferă o șansă de a arăta cetățenilor că am înțeles cu toții mesajul celor care au votat în noiembrie 2014. Țara nu este a noastră, a elitei politice, și noi nu trebuie să monopolizăm instituțiile și să le folosim în interesul nostru personal. Țara este a cetățenilor români și instituțiile, Președinte, Parlament sau Guvern, trebuie să lucreze pentru ei. De aceea, azi, în prima zi a primei sesiuni parlamentare din acest an, îi primesc la Palatul Cotroceni pe președinții celor două Camere ale Parlamentului, domnii Valeriu Zgonea și Călin Popescu Tăriceanu, pentru a stabili prioritățile legislative ale următoarelor săptămâni și luni”, a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.