La 17 ani a condus un motocross. De unde provine tânărul ce s-a ales cu dosar penal?

Ieri, 08 noiembrie, polițiștii maramureșeni cu atribuții rutiere, au identificat în trafic patru bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier.

Dintre aceștia, unul de 22 de ani din Chelința, a fost identificat de polițiștii din Ulmeni în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere. Altul, un minor de 17 ani din Ciocotiș, a condus un motocross neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere.

Al trei lea conducător auto a fost identificat ca fiind un bărbat de 64 de ani din Șieu, care a condus pe D.J. 186, pe raza localității Bârsana către Srâmtura cu o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a concentrației de alcool în sânge, unde acesta a refuzat recoltarea probelor biologice.

Ultimul conducător auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 56 de ani din Satu Mare, care a condus un autoturism pe DJ 193 E în localitatea Asuaju de Sus, în timp ce avea o alcoolemie de 1,98 mg/l alcool pur în aerul

expirat. Bărbatul a fost condus la Centrul Medical de Permanență Fărcaşa unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie.

În toate cazurile polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracțiuni la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.