La datorie de „Ziua oraşului Borşa”

În perioada 22-23 aprilie a.c., Primăria oraşului Borşa prin Serviciul Cultură organizează „Ziua oraşului Borşa” cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, considerat „Protectorul de Biruinţă al oraşului Borşa”. Manifestările cultural artistice se vor desfăşura în data de 23 aprilie a.c., între orele 13:00-19:00 în incinta Centrului Cultural iar activitatea comercială şi jocurile pentru copii se vor desfăşura în zilele de 22 şi 23 aprilie în spaţiul amenajat în parcarea din spatele Centrului Cultural.

Pentru ca aceste evenimente să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, Jandarmeria se va afla în mijlocul cetăţenilor, prin misiunile executate urmărindu-se soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite şi va acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau a unor stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale. Misiunea va fi asigurată de către efective ale Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş în cooperare cu Poliţia oraşului Borşa iar măsurile întreprinse cu ocazia acestei sărbători vor viza respectarea legalităţii, prevenirea şi descurajarea unor acţiuni care pot tulbura ordinea şi liniştea publică sau a unor manifestări de violenţă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică,  fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.